AUDIENȚE. Las Fierbinți a fost aseară urmărit de peste 2,1 milioane de români

După ce a căutat disperat prin sat un vecin care să-i dea cu parul în cap, Firicel a ajuns la Vasile, salvarea lui pentru a face Alzheimer. A reușit să-l enerveze cu mărturisiri din trecut și a avut ocazia să-și vadă visul împlinit, dar s-a ferit și „norocul” l-a lovit pe Celentano.

Aspirina le-a deschis ochii lui Dorel și lui Giani despre ce înseamnă să aibă un hobby. Înainte ar trebui să muncească și abia după se pot gândi la pasiuni. 

Las Fierbinți a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 14.3 puncte de rating și 33.9% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 5 puncte de rating și 11.8% share. La nivel național, peste 2.1 milioane de români au urmărit serialul, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:59, peste 2.4 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Sursa: Kantar Media via PRO TV

De la lovitură, creierul lui Celentano se blochează și uită cum trebuie să mănânce. Din fericire, nu-și pierde niciun reflex când vine vorba despre alcool.

Ardiles se gândește să-și facă pensie privată, dar nu să cotizeze, ci doar să încaseze. Are un plan foarte bun, să-i dea Rață câte 200 de lei pe lună, dacă tot ia de la Brânzoi, să împartă și cu alții.

Nevasta lui Brânzoi face orice să-l întoarcă pe Nicușor al ei și-i cere ajutorul Aspirinei, care se oferă să discute cu el. Care e rezultatul intervenției, vedem în seara aceasta, de la 20:30, în Las Fierbinți. 

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans.

Autor: Redacția

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.